Paradă cu majorete, fanfară și un „elefant” la Satu Mare (foto&video)

Aproximativ 300 de sătmăreni au participat azi, 22 mai, la parada organizată cu prilejul „Week-end-ului familial”, eveniment ce se desfășoară la acest sfârșit de săptămână în Grădina Romei.

Majorete, acompaniate de fanfară, apoi un elefant „venit direct de la Calcutta”, o barză cu picioroange extrem de lungi, dar și alte câteva sute de persoane și-au dat întâlnire azi dimineață în fața Teatrului de Nord pentru a participa la tradiționala paradă organizată cu prilejul „Week-end-ului familial”.

Participanții la paradă au înconjurat Parcul central din Piața Libertății, după care s-au îndreptat spre Grădina Romei, locul în care toți sătmărenii (și nu numai), de la mic la mare, sunt așteptați pe parcursul întregii zile cu multe activități de petrecere a timpului liber.

Pe lângă jocurile pentru copii și activitățile sportive, organizatorii au pregătit și o serie de evenimente culturale ce se vor desfășura la scena amplasată în Grădina Romei. Dintre artiștii și trupele care vor evolua azi în fața spectatorilor amintim: „Irigy Honaljmirigy”, „HoneyBest” și „Bertici Fiverek”.

Evenimentul din acest week-end este organizat de Fundația „Identitas”, respectiv de Asociațiile Culturale „Ady Endre”, „Aranykapu” și „Borokagyoker”.

parada1

parada2

parada3

parada4

parada5

parada6

parada7

parada8

parada9

parada10

parada11

parada12

parada13

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.