Teodor Meleșcanu: „ALDE este hotărâtă să obțină o victorie istorică la Satu Mare”

Teodor Melescanu

ALDE3

Prezent în acest week-end la Satu Mare, vicepreședintele ALDE de la nivel național, Teodor Meleșcanu, a subliniat faptul că conducerea centrală a formațiunii politice sprijină în mod ferm organizația din Satu Mare. Mai mult decât atât, fostul ministru al Apărării Naționale consideră că „ALDE este extrem de hotărâtă să obțină o victorie istorică în alegerile de la Satu Mare”.

La conferința de presă organizată astăzi, 21 mai, alături de Meleșcanu au participat și președintele Organizației Județene ALDE Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, respectiv candidatul formațiunii politice pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, Adrian Ștef.

„Doresc să spun că la nivelul conducerii partidului ALDE, eu fiind vicepreședinte al partidului, există un sprijin ferm pentru eforturile pe care le face organizația din Satu Mare în vederea obținerii unui scor bun la alegerile electorale. Din punctul meu de vedere, ceea ce am văzut până acuma este că organizația într-adevăr este extrem de hotărâtă să obțină o victorie istorică în alegerile de la Satu Mare, și maximum ce putem face noi de la București, este să nu împiedicăm, deci nu văd altă posibilitate de a sprijini această organizație”, a declarat Meleșcanu.

Referindu-se la candidatura lui Adrian Ștef pentru Primăria Satu Mare, vicepreședintele ALDE spune că „elementul esențial care face din această candidatură, o candidatură valabilă, nu este nici personalitatea șarmantă a domnului Ștef, nici faptul că ALDE are un lider extrem de cunoscut și apreciat, domnul ministru Silaghi, și nici măcar prezența mea șarmantă aici, ci pur și simplu rezultatele pe care le-a obținut. Este foarte clar că pentru Adrian Ștef nu vorbim doar de un punct de vedere a unor promisiuni pe care le face, ci din punct de vedere a ceea ce a realizat, ceea ce ne dă garanția că dacă își propune să facă ceva, va reuși și în viitor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.