Pataki Csaba: „Coica și Ștef s-au comportat ca doi oameni imaturi”

Pataki Csaba

Candidatul UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 20 mai, că în actualul mandat, primarul Dorel Coica și președintele CJ, Adrian Ștef, s-au comportat „ca doi oameni imaturi”, concurând unul cu celălalt.

„Concurenţa dintre municipiu şi judeţ nu a fost benefică. Eu am văzut un lucru cred că nemaiîntâlnit în toată România, când primarul a făcut Zona Metropolitană, judeţul a făcut asociaţia de dezvoltare, când primarul a făcut Ziua Municipiului, preşedintele a făcut Ziua Judeţului. S-au comportat ca şi doi oameni imaturi. Sătmărenii au de ales, ori aleg o nouă echipă matură atât în gândire cât şi în abordare a relaţiilor, atât cu cetăţenii cât şi cu partenerii din politica locală, ori mai aşteaptă încă patru, opt, poate 12 ani să se maturizeze. Dar, dacă unii oameni au trecut de 60 de ani au fost imaturi, cred că ei au numai o direcţie de dezvoltare, spre imaturitate şi mai mare”, spune senatorul UDMR.

Pataki a subliniat și faptul că în mandatul 2012-2016 autoritățile locale nu au întocmit niciun proiect cu finanțare europeană de peste 5.000 de euro.

„Mai mult, nu au reușit să cheltuiască decât aproximativ 30 de milioane de euro din proiectul de 105 milioane câștigat pentru modernizarea sistemului de apă-canal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.