Kereskenyi Gabor: „Sătmărenii își doresc un oraș în care domină ordinea și legea”

Kereskenyi Gabor

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 20 mai, candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a subliniat câteva dintre concluziile „primei reprize” a campaniei electorale pentru alegerilor locale din 5 iunie. Potrivit candidatului UDMR, din discțiile pe care le are zi de zi cu oamenii, sătmărenii își doresc un oraș în care domină ordinea și legea, un oraș în care „siguranța copiilor și viitor familiilor lor nu este în pericol”.

„Suntem la sfârșitul primei reprize al campaniei electorale și deja putem să tragem câteva concluzii. Considerăm, și din feed-back-urile populației în primul rând, că avem un avantaj. Avem un avantaj minim, să zic-așa. Acest avantaj este subliniat atât de aceste feed-back-uri cât și de disperarea primarului în funcție. Este o plăcere pentru mine că mă întâlnesc zi de zi cu sătmărenii. După cum știți, facem o campanie din ușă în ușă, de la om la om, și chiar ne face o plăcere deosebită când auzim și vedem că programul nostru de dezvoltare a municipiului Satu Mare, coincide cu dorința sătmărenilor. Sătmărenii ne spun zi de zi, în ce fel de oraș ar vrea ei să trăiască. Sătmărenii ne spun zi de zi că vor un oraș în care domină ordinea și legea, și nu haosul și bișnița. Sătmărenii vor un oraș în care siguranța copiilor și viitor familiilor lor nu este în pericol. Sătmărenii vor un oraș unde problemele sunt rezolvate și nu rămân promisiuni goale”, spune Kereskenyi.

Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare a subliniat și faptul că pe lista sa de susținători, din cei peste 7.200 de semnatari „aproximativ 1.000 sunt persoane de etnie română. Și asta este o bucurie pentru noi”.

2 Comentarii la "Kereskenyi Gabor: „Sătmărenii își doresc un oraș în care domină ordinea și legea”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.