Kelemen Hunor: „Kereskenyi Gabor este soluția ideală pentru municipiul Satu Mare”

UDMR

Președintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), Kelemen Hunor, a venit astăzi, 20 mai, la Satu Mare pentru a-i asigura pe deputatul Kereskenyi Gabor și pe senatorul Pataki Csaba, de întreaga sa susținere și al organizației centrale a formațiunii politice, în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie.

La întâlnirea cu jurnaliștii, alături de Kelemen Hunor au participat și candidații UDMR pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare, deputatul Kereskenyi Gabor, respectiv pentru președinția Consiliului Județean, senatorul Pataki Csaba.

Caracterizându-l pe deputatul Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR pentru fotoliul de edil al municipiului Satu Mare, Kelemen Hunor spune că acesta „este un om dinamic, un om care în opinia noastră și așa cum vedem noi lucrurile, cum merg lucrurile, sau cum ar putea să meargă lucrurile, înseamnă nu numai schimbarea în bine în acest municipiu, dar înseamnă și asigurarea siguranței, asigurarea securității pentru fiecare om și predictibilitate pentru viitor. Prin programele cu care vine domnul Kereskenyi Gabor, prin modalitatea de a face politică, prin apropierea domnului Kereskenyi de oameni, de cetățeni, eu cred că este garanția ca Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării și să recupereze ceea ce s-a pierdut. Domnul Kereskenyi Gabor este soluția ideală pentru municipiul Satu Mare. Este singurul candidat care poate să-l învingă pe domnul primar Coica. De aceea eu cred că toți cei care doresc o schimbare, au șansa de a pune ștampila pe numele lui Kereskenyi Gabor. El va fi primarul fiecărui om, fiecărui cetățean, român, maghiar, șvab, rom”.

Despre senatorul Pataki Csaba, liderul UDMR spune că „este soluția ideală pentru județul Satu Mare. Domnul Pataki este un om echilibrat și un om calm. Are timp pentru fiecare om, are timp pentru fiecare idee și cântărește enorm de mult până când ia o decizie. Dar când ia o decizie, putem fi siguri că este decizia cea mai bună în folosul comunității”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Kelemen Hunor a criticat actualele administrații atât cea de la nivelul municipiului Satu Mare cât și pe cea de la județ.

„Dumneavoastră știți mult mai bine decât mine care au fost problemele din ultimii patru ani și cam ce s-a întâmplat în acest oraș și în acest județ și nu trebuie să dau eu foarte multe exemple. Dar un singur lucru pot să constat și eu. Municipiul Satu Mare în ultimii patru ani, din 2012 până în 2016, parcă a fost blocat în dezvoltare, nu s-au întâmplat lucruri care pentru fiecare cetățean, pentru fiecare om din acest municipiu, din acest oraș important, ar fi însemnat dezvoltarea, ar fi însemnat siguranță și predictibilitate. Acest lucru se datorează unui singur om, actualului primar. Bineînțeles, el în această neputință, în această contraperformanță a fost ajutat de președintele Consiliului Județean și a fost opera lor, opera comună, ceea ce simțiți și vedeți în momentul de față în municipiul Satu Mare dar și în județ”, a subliniat Kelemen Hunor.

3 Comentarii la "Kelemen Hunor: „Kereskenyi Gabor este soluția ideală pentru municipiul Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.