Hoțul de la Pentagon, prins de polițiști

Veres zoltan

Veres Zoltan, bărbatul despre care am scris zilele trecute că a furat un aparat GPS de la magazinul Pentagon de pe Drumul Careiului din Satu Mare, a fost prins de polițiști în cursul zilei de joi, 19 mai. Faţă de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În data de 12 mai, Poliţia Municipiului Satu Mare a fost sesizată de către administratorul magazinului Pentagon despre faptul că, în ziua precedentă, o persoană necunoscută a furat un dispozitiv GPS, în valoare de 310 lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit în cursul zilei de 19 mai prinderea hoțului.

Astfel, s-a stabilit că Veres Zoltan de 33 de ani, din Satu Mare, aflându-se în data de 11 mai în magazinul de pe Drumul Careiului, profitând de neatenţia angajaţilor, a furat un dispozitiv GPS.

În urma extinderii cercetărilor, în sarcina lui Veres Zoltan au mai fost reţinute două furturi, respectiv de băuturi alcoolice dintr-o staţie de alimentare cu combustibil şi un telefon mobil din casieria unei societăţi furnizoare de servicii publice, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

Faţă de Veres Zoltan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.