Adrian Cozma: „Satu Mare are nevoie de un restart liberal”

PNL1

Vicepreședintele regional PNL pentru zona de nord-vest, senatorul de Timiș, Ben-Oni Ardelean, a venit azi, 20 mai la Satu Mare pentru a susține candidaturile lui Adrian Cozma și Romeo Nicoară, la funcțiile de primar al municipiului reședință de județ, respectiv la cea de președinte al Consiliului Județean. La întâlnirea de azi cu jurnaliștii, alături de senatorul de Timiș au participat și cei doi candidați sătmăreni.

În luarea de cuvânt, Adrian Cozma a subliniat faptul că municipiul Satu Mare are nevoie de un „restart liberal”. Acesta a declarat că Timișoare reprezintă un bun model pentru Satu Mare, fiind un oraș unde există o guvernare locală liberală. „De asta are nevoie orașul. Iar cel mai bun model este Timișoara, cu o guvernare locală liberală, cu un primar liberal, care a înțeles foarte bine ce înseamnă să te bazezi pe investiții, pentru că doar așa comunitatea locală se poate dezvolta”, a subliniat Adrian Cozma.

La rândul său, senatorul de Timiș a declarat că „la Satu Mare avem o echipă extrem de capabilă, oameni tineri, exact ce a strigat strada cu puțin timp în urmă, și anume că nu mai vrem oameni corupți, implicați în scandaluri, oamenii să fie capabili și care să poate aduce un plus valoare în societate și să facă o altfel de politică”.

Despre municipiul nostru Ben-Oni Ardelean spune că „orașul arată la fel ca acum 15-20 de ani. Acest lucru trebuie să dea de gândit pentru fiecare cetățean. Pentru că nu se poate ca, după atâția ani, având aceeași politicieni, doar învârtindu-se, să fie votați de cetățeni știind faptul că orașul stagnează sau chiar regresează”.

La finalul conferinței de presă, Adrian Cozma a declarat că „noi venim cu soluții serioase, realiste, prin care Satu Mare trebuie să se relanseze”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.