Pensionarii spun lucruri trăsnite

lupoaica

Se pare că nu doar copiii spun lucruri trăsnite. Cel puțin asta este concluzia ședinței de astăzi, 19 mai a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

Pe când alții se luptă pentru a extinde zonele verzi din orașele lor, reprezentanții pensionarilor sătmăreni cer Prefecturii stârpirea brazilor din parcul de lângă Muzeul Județean.

Motivul invocat de către aceștia este cât se poate de ciudat. Astfel, președintele Asociației Veteranilor de Război, Nicolae Codreanu, spune că din cauza brazilor din parc, Lupoaica nu poate fi văzută de către cei aflați în stradă și de șoferii care trec cu mașinile pe lângă parc.

Solicitarea acestuia nu se oprește doar la Lupoaică. Codreanu cere să fie tăiați și copacii aflați în vecinătatea ansamblului de statui „Glorie Ostașilor Român” din Carei.

Și cum fiecare solicitare trebuie tratată cu maximă seriozitate, prefectul le-a solicitat pensionarilor să formuleze o cerere în scris care apoi va fi transmisă primăriilor celor două municipii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.