Expo – 2016 „Fabricat în Satu Mare”, la a VI-a ediție

Fabricat

Asociaţia Economică Germano-Română Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor organizează evenimentul Expo – 2016 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a VI-a. Evenimentul va avea loc în zilele de 24, respectiv 25 iunie, în hala fostului supermarket Interex.

Detalii cu privire la acest eveniment au fost oferite de către președintele Asociației Economice Germano-Române, Iuliu Cadar dar și de Paula Fogaș, membru în comitetul de organizare, în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 19 mai. Alături de cei doi organizatori a participat și un reprezentant al SamStudia, respectiv PR-ul DRW Satu Mare, Alexandra Catargiu.

În acest an, prețurile pentru standuri variază între 100 și 160 de lei.

De asemenea, având în vedere că evenimentul este organizat de un ONG, se așteaptă sponsori care vor primi în schimb anumite avantaje.

„Sponsorii Gold, care oferă peste 5.000 de lei, vor fi prezentaţi pe materialele publicitare ale evenimentului, vor fi menţionaţi în spot-urile radio şi TV şi vor primi un stand de 10 metri pătraţi împreună cu şase invitaţii la cina festivă. Avem sponsorii Silver, cu contribuţii de peste 4.000 de lei care la fel, vor fi prezenţi pe afişul evenimentului şi în spoturile de promovare, vor primi standuri de opt metri pătraţi şi patru invitaţii la cina festivă. Există şi categoria Bronz pentru cei cu sponsorizări de peste 3.000 de lei, care vor primi un stand de şase metri pătraţi şi două invitaţii la cina festivă”, spune Paula Fogaș.

Programul expozițional este de la ora 11.00, când are loc și deschiderea festivă, la 18.00 vineri (24 iunie), și 10.00-18.00, în cursul zilei de sâmbătă, 25 iunie.

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc și un concurs pregătit de tinerii de la SamStudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.