Aurelia Fedorca: „Până la vară vom finaliza construcția Centrului Multicultural din Negrești-Oaș”

Lucrările de construcție a viitorului Centru Multicultural din Negrești-Oaș sunt în grafic, și se vor finaliza până în vara acestui an, spune edilul orașului, Aurelia Fedorca. Valoarea proiectului este de 3 milioane de lei.

„Am avut o ședință de analiză a stadiului construcției Centrului Multicultural Negrești-Oaș. Așa cum se vede din fotografii, avansăm în ritm alert, suntem în grafic cu lucrările, iar până la vară vom finaliza construcția. Apoi vom trece la finisaje și la dotări. Pentru cei care nu știu, precizez că Centrul Multicultural Negrești-Oaș va cuprinde sală de spectacole și teatru, bibliotecă, cinematograf, sală de conferințe, galerie pentru expoziții, loc de socializare pentru tineri și parcare subterană. După apă, canalizare și drumuri, Centrul Multicultural este cel mai dorit obiectiv de către negreșteni, un obiectiv pe care îl așteptăm cu toții de 25 de ani. Va fi locul de întâlnire a tuturor generațiilor de negreșteni”, a declarat Aurelia Fedorca.

Valoarea proiectului este de 3 milioane de euro.

Termenul de finalizare al investiției este decembrie 2016, iar lucrările sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.

Centru Negresti1

Centru Negresti2

Centru Negresti3

Centru Negresti4

Centrul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.