Turneu de mini-fotbal între penitenciare

cupa1

cupa2

Sala de sport „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre a fost marţi, 17 mai, gazda Competiţia interpenitenciară de mini-fotbal pentru deţinuţi „Cupa Sătmarului ”, ediţia I. la turneu au participat penitenciare din regiunea de nord–vest (Penitenciarele Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa, Gherla şi Oradea), la care s-a alăturat, ca invitat, echipa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

La finalul competiţiei, echipa câştigătoare a campionatului a fost desemnată formaţia Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

Locul II a fost ocupat de Penitenciarul Bistriţa, iar locul III de Penitenciarul Satu Mare. Pe locul IV s-a clasat Penitenciarul Baia Mare.

Premiul „Fair-play” a fost câştigat de echipa Penitenciarului Oradea, iar cel mai bun portar al competiţiei a fost desemnat un sportiv de la Penitenciarul Gherla.

Prima ediţe a Campionatului de mini-fotbal pentru deţinuţi „Cupa Sătmarului” s-a derulat într-o atmosferă de fair-play şi a avut ca scop dezvoltarea spiritului competitiv şi a abilităţilor sociale ale persoanelor participante.

Acțiunea face parte din planul anual de activităţi a Penitenciarului Satu Mare pentru anul 2016 şi a fost organizată prin grija Serviciului Educaţie şi asistenţă psihosocială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.