Dorel Coica aduce Trupa „Odeon” la Satu Mare

teatru

După ce majoritatea consilierilor locali s-au opus organizării unui mini-festival de teatru ce urma să marcheze finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Teatrului de Nord, primarul Dorel Coica s-a gândit la o altă cale pentru a veni în întâmpinarea iubitorilor scenei.

Astfel, cu bani din sponsorizări proveniți de la Asociația Cultural Patriotică „Avram Iancu”, Trupa „Odeon” la care joacă și actorul Pavel Bartoș va susține un spectacol la Satu Mare. Reprezentația cu piesa Svejk va avea loc la data de 24 mai, de la ora 19.00. Pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare 300 de bilete. Actorul principal al piesei este Pavel Bartoș, care și-a început cariera teatrală pe scena din Satu Mare.

Anunțul a fost făcut de către primarul Dorel Coica în cadrul unei conferințe de presă la care au participat atât managerul Teatrului de Nord Satu Mare, Vasile Țăranu, cât și directorul artistic, Andrei Mihalache.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Acestea vor putea fi cumpărate începând de joi, 19 mai, lde la Agenția teatrală de pe strada Horea.

Totodată, pe data de 26 mai, la Sala „Studio” va avea loc un spectacol prezentat de o trupă din Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.