Balcaniada de volei pe plajă, în week-end, la Satu Mare

Echipe de prim rang din șase țări vor participa în acest week-end la Balcaniada de volei pe plajă, turneu organizat la Satu Mare. Meciurile se vor desfășura începând de vineri, 20 mai, pe două terenuri ce vor fi amenajate pe platoul din fața Palatului Administrativ.

Detalii cu privire la acest eveniment au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 18 mai, de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, antrenorul reprezentativei de volei pe plajă a României, Adrian Pricop și de voleibalistele Adriana Matei, respectiv Beata Vaida.

„Satu Mare va fi capitala voleiului de plajă și acest eveniment se datorează sătmărenilor care s-au bucurat de ediția de anul trecut. Față de anul trecut, în acest an competiția crește în valoare”, a subliniat Ștef.

Potrivit celor declarate de Pricop, la Balcaniada organizată în acest week-end la Satu Mare vor participa 12 echipe de băieți și 13 de fete din șase țări, și anume: Turcia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Serbia și România.

Meciurile sunt programate să înceapă vineri dimineața la ora 09.00. Duminică, 22 mai, se vor desfășura semifinalele, finalele mici și finalele mari, atât pentru masculin cât și pentru feminin.

Volei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.