Tânăr de 17 ani, reținut de polițiști

Traficant arestat

Un tânăr de 17 ani din Călinești-Oaș, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii de investigaţii criminale, după ce a vrut să fure două mașini. Incidentul a avut loc luni, 16 mai.

În dimineaţa zilei de 16 mai, printr-un apel telefonic, Poliţia a fost sesizată despre spargerea unui autoturism pe Bulevardul Vasile Lucaciu. La scurt timp, printr-un alt apel telefonic, Ştefan G. de de 39 ani din Satu Mare, a anunțat oamenii legii despre faptul că mașina sa, parcată pe strada Cuza Vodă, se află deplasat din locul în care l-a lăsat şi este tamponat de un copac ornamental, iar în autoturism se află un tânăr.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cel din mașină este D. P. de 17 ani din Călineşti-Oaş, care forţase intrarea în autoturism cu intenţia de a-l fura.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că tânărul a pătruns şi în autoturismul reclamat spart pe B-dul Vasile Lucaciu, pe care a încercat de asemenea să îl pornească prin legarea firelor electrice, însă fără a reuşi.

Cercetările continuă cu cel în cauză în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuz de prelevare probe biologice, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.