Caritas Satu Mare: Ultimele zile pentru oferirea celor 2% din impozitul pe venit

Caritas

Au mai rămas doar câteva zile pentru a oferi 2% din impozitul pe venit în numele unui scop nobil. Această sumă nu este o cheltuială în plus, ci este o parte din impozitul pe 2015 pe care oricum îl plătiţi statului. Este o modalitate oferită de stat prin care comunitatea are posibilitatea de a susţine activitatea unei organizaţii neguvernamentale.

Această metodă este o importantă sursă de finanţare şi pentru serviciile oferite de Organizaţia „Caritas” a Diecezei Satu Mare.

În acest an Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare colectează cei 2% din impozitul pe venit în beneficiul familiilor cărora hrana zilnică este o incertitudine, făcând apel către toţi cei care doresc să ajute, cu mesajul: „Să potolim împreună foamea familiilor nevoiaşe!”.

Caritas oferă zilnic peste 800 de porţii de mâncare prin unităţile sale sociale, însă numărul familiilor sărace este mult mai mare. Pentru a le putea oferi mâncarea cea de toate zilele, organizaţia are nevoie de sprijinul cetăţenilor.

Formularul poate fi găsit la instituţiile Caritas sau poate fi descărcat și de pe pagina de internet a organizației www.caritas-satumare.ro

Punctul I: trebuie completat cu datele personale şi punctul II: cu datele organizaţiei: Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, Cod fiscal 4960929, Cont bancar: RO 80 RNCB 0221011282140001.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.