Mort de beat, a căzut peste o mașină

accident Foieni

Sâmbătă (14 mai) seara, în jurul orei 22.48 pe strada Principală din Foieni, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Victima se deplasa pe partea carosabilă fără a avea elemente reflectorizante. Mai mult decât atât, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că victima, Karoly D. de 28 de ani, aflată în stare avansată de ebrietate se deplasa pe partea carosabilă, dar fără a avea elemente reflectorizante sau sursa de lumină pentru a-și semnaliza prezența.

Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care un Chevrolet condus de Ștefan I. de 66 de ani, era angajat în depășirea regulamentară a pietonului, iar acesta a căzut peste mașină.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru a fi supus unor investigații medicale. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Totodată, atât conducătorului auto cât și victimei le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.