Bihorean prins cu țigări de contrabandă

tigari

Vineri, 13 mai, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 14.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic pentru control, pe DN 19, la intrarea în municipiul Carei, un autoturism marca Fiat, condus de către Ioan C. de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Bihor.

Cu ocazia controlului efectuat, oamenii legii au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, mai multe colete cu ţigări, acoperite cu o pătură, motiv pentru care s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu maşina la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor cu ţigări s-a constatat că este vorba de 2.989 de pachete, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 7.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.