Tour de Tur, la a XI-a ediție

Tour

În data de 21 mai va avea loc ediția de anul acesta a concursului Tour de Tur organizat de Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) Satu Mare. Partenerii în organizarea concursului sunt asociațiile „ProRacers” și „Multisalva”.

Ca noutate, anul acesta concurenții vor putea alege între două trasee cu distanțe diferite. Traseul „Maraton” are aproximativ 60 de km și este destinat cicliștilor care iubesc provocările, iar pe traseul „Race”, de aproximativ 30 km, sunt așteptați sportivii care doresc un traseu mai lejer și să admire frumusețile zonei.

Înscrierile se pot face la locul concursului, în data de 21 mai între orele 08.00 și 09.30, sau prin pre-înscriere până în 18 mai orele 11.00.

Pre-înscrierea se poate face: în magazinul de biciclete Loui’s Bike (str. Avram Iancu, nr. 19,) în programul de lucru; în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr.: 3) în programul de lucru; în pub-ul Back Door (str. Horea, nr.: 10) în programul de lucru, sau online pe pagina de web www.tourdetur.ro

Pentru iubitorii de natură, care nu vor să concureze pe niciuna dintre trasee, va fi organizată tradiționala excursie ciclistă. Pe parcursul excursiei de aproximativ 25 de km, participanții vor avea posibilitatea de a cunoaște valorile naturale și peisagistice ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Pentru desfășurarea în bune condiții a competiției organizatorii au nevoie mare de voluntari. Cine dorește să petreacă o zi frumoasă de mai în Ariile Protejate „Râul Tur”, poate să participe ca voluntar la una din punctele de control de pe traseu sau la tabăra de bază a concursului, pe malul Lacului Mujdeni. Doritorii se pot înscrie ca voluntari pe pagina web a concursului: http://tourdetur.ro/voluntari/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.