Proba scrisă, sâmbătă, pentru candidații la Poliție

candidati politie

Sâmbătă, 14 mai, va avea loc proba scrisă a concursului pentru cele 1.900 de locuri de agenți de poliție de ordine publică din cadrul Poliției Române.

Candidații trebuie să se prezinte la sediul centrului zonal unde au fost repartizați începând cu ora 09.15, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.00.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Proba scrisă urmează să fie susținută în fiecare dintre cele cinci centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații, după cum urmează:

București – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”;
Câmpina – Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”;
Iași – Universitatea „Gheorghe Asachi” și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”;
Cluj-Napoca – Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic „Avram Iancu”, Liceul Tehnologic nr. 1;
Slatina – Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu”, Colegiul Național „Ion Minulescu”, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”.

Mai multe informații puteți obține dacă dați click pe următorul link: http://www.politiaromana.ro/…/car…/posturi-scoase-la-concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.