Județul Satu Mare joacă în cea de-a doua regională din cadrul Cupei „Coca-Cola”

Poster Grassroots_700x500+5

Echipa de băieți a Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” și cea de fete a Liceului Teologic Ortodox Român „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, se luptă pentru a ajunge în tribune la UEFA EURO 2016.

Oradea găzduiește sâmbătă, 14 și duminică, 15 mai, a doua etapă regională a Cupei „Coca-Cola”, cea mai populară competiție de fotbal dedicată liceenilor. Echipele de fete și cele de băieți din județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Timiș își vor disputa locul în finală.

Peste 6.000 de liceeni din întreaga țară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în ediția aniversară, cu numărul cinci, a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiție de fotbal în sală a debutat în februarie cu 384 de echipe de băieți și 126 de echipe de fete, un total record de 510 echipe.

Sâmbătă, începând cu ora 08.00, se dă startul meciurilor din cea de-a doua regională a Cupei „Coca-Cola”, în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea. Până la ora 20.00, alternativ, câte două echipe de fete și două echipe de băieți vor face tot posibilul pentru a ajunge în ultima etapă a competiției. Finalele de la Oradea și festivitatea de premiere se vor desfășura duminică, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Echipele de băieți care vor juca în regionala de la Oradea:

Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad (județul Arad)
Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Oradea (județul Bihor)
Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca (județul Cluj)
Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Baia Mare (județul Maramureș)
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare (județul Satu Mare)
Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timișoara (județul Timiș)

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Oradea:

Liceul cu Program Sportiv Arad (județul Arad)
Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” Aleșd (județul Bihor)
Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca (județul Cluj)
Liceul cu Program Sportiv Baia Mare (județul Maramureș)
Liceul Teologic Ortodox Român „Nicolae Steinhardt” Satu Mare (județul Satu Mare)
Liceul Teoretic Gătaia (județul Timiș).

Finala ediției 2016 a Cupei „Coca-Cola” se va disputa pe 4 și 5 iunie, în București. Parcul Tineretului va găzdui, pentru două zile, emoțiile și pasiunea pentru fotbal a finaliștilor și susținătorilor acestora. Activările Happy Moves – Jump & Stick, Coke Fun Track, Human Foosball și Kung Fun – completează eforturile din teren și oferă suporterilor ocazia de a face la rândul lor mișcare și de a se distra. În plus, un concert surpriză, cu un super-artist al momentului, va încânta audiența duminică, de la cel mai mic, până la cel mai mare spectator.

Câștigătorii ediției 2016 a Cupei „Coca-Cola” o echipă de fete și una de băieți, merg direct la Paris, pentru a trăi chiar din tribune emoțiile meciului România – Elveția, din data de 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016TM.