Conferințele „BookLand Evolution” revin la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește în perioada 16-20 mai Conferințele practice pentru tineri „BookLand Evolution 2016”. Conferințele se vor desfășura în fiecare zi, în intervalul orar 15.00-17.00, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, având ca invitați personalități care activează în cele mai diverse domenii de activitate: social, cultural, economic, media, psihologie, învățământ, biblioteconomie și științele informării, etc.

Pe agenda conferințelor de la Satu Mare sunt prezente nume sonore precum: Delia Danea, Claudia Fane, Ioan Anițaș, Dana Culic, Dan Bâle, Sergiu Bărbuș, Bogdan Georgescu, Florin Mureșan, Felicia Hrihorișan, Daniel Moiș, Răzvan Cheregi, Camelia Dumitru, Ioana Caraba, Florian Fane și Robert Laszlo.

Organizatorii și gazdele evenimentului îi invită pe tinerii sătmăreni în spațiul bibliotecii publice pentru a participa în număr cât mai mare la Conferințele „BookLand Evolution”.

În anul 2011, BookLand a adus schimbarea în lumea cărții. A coborât-o din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor și în spațiul lor de socializare și recreere, prin organizarea celei mai de amploare „Caravane naționale de carte”, activă timp de 700 zile, care a poposit în centrele comerciale, piețele și parcurile din 40 de municipii reședințe de județ.

De doi ani, prin intermediul Conferințelor practice pentru tineri „BookLand Evolution”, organizatorii au luat contact cu peste un milion liceeni și studenți din 23 de orașe, încurajând dezvoltarea lor personală, ajutați de cei peste 500 de speakeri care s-au alăturat acestei inițiative.

biblioteca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.