Procurorii verifică declarația de avere a primarului Dorel Coica. Vezi ce spune edilul (Video)

Dorel Coica

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au efectuat azi, 12 mai verificări acasă la primarul Dorel Coica. Verificările au vizat declarația de avere al edilului.

„Societatea medicală pe care am condus-o înainte de a deveni primar este constituită după Legea 124, pe codul numeric personal al meu. În luna martie, când a trebuit să semnez o declarație „200” am constatat că apar eu înregistrat cu niște venituri ale societății pe codul meu numeric personal. M-am deplasat la Finanțele Generale și cei de acolo mi-au spus că într-adevăr, fiind forma asta de organizare, veniturile societății sunt veniturile mele, cu toate că eu nu mai am nicio problemă cu SCM-ul deoarece sunt suspendat pe perioada cât sunt primar. Atunci am făcut o declarație rectificativă către Agenția Națională de Integritate în care le-am arătat motivația și am rectificat practic, patru ani de zile 2011, 2012, 2013, 2014, trecând și veniturile SCM Dr. Coica. Probabil că acest lucru a creat suspiciune, ANI probabil că imediat s-a autosesizat și a trimis să fie verificate dacă acestea sunt din partea societății sau sunt din cine știe ce alte surse”, ne-a declarat primarul Dorel Coica.

Potrivit edilului, în cursul acestei zile s-au făcut verificări atât la domiciliul său, cât și la Primărie și la sediul SCM Dr. Coica.

2 Comentarii la "Procurorii verifică declarația de avere a primarului Dorel Coica. Vezi ce spune edilul (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.