Hoți încarcerați de polițiști

arestat

În cursul zilei de miercuri, 11 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanelor date în urmărire sau pe numele cărora sunt emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, împreună cu poliţiştii din Viile Satu Mare, l-au depistat pe raza comunei pe Bobby B., de 22 de ani din comuna Dorolţ, față de care Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta a fost condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul îşi va executa pedeapsa în Penitenciarul Satu Mare.

În colaborare cu poliţiştii din Lazuri, a fost depistat Nicolae B. de 43 de ani, domiciliat in sat Peleș, faţă de care autorităţile austriece au emis Mandat European de Arestare pentru savărsirea infractiunii de furt calificat.

Tot în data de 11 mai poliţiştii Serviciului de Investigații i-au depistat pe Dumitru I. de 31 de ani, din Dorolţ și Carol P. de 45 de ani din Satu Mare, faţă de care autorităţile austriece au emis Mandat European de Arestare pentru savărşirea infracţiunii de furt calificat. Cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curţea de Apel Oradea, care a emis Ordonanta de reţinere pe o durata de 24 de ore, fiind depuşi în arestul IPJ Bihor.

În cadrul aceleiaşi acţiuni organizate, a fost depistat de către poliţiştii de investigaţii criminale, Csaba B., de 46 de ani din Satu Mare, care poseda mandat de arestare preventivă din data de 11 mai, pe o perioada de 30 de zile, emis de catre Tribunalul Satu Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și încălcarea măsurii controlului judiciar. Acesta a fost depus în arestul I.P.J. Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.