Crimă: Bărbat din Dobra, omorât în bătaie

mort

Un bărbat de 30 de ani din Batarci a fost arestat pentru 30 de zile după ce a omorât în bătaie un localnic de 53 de ani din Dobra. Incidentul a avut loc luni, 9 mai pe un teren din extravilanul localităţii Dobra. Inițial victima a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare, însă în cursul zilei de marți, 10 mai, acesta a decedat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că, B.D. de 30 de ani din comuna Batarci, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat lui C. M. de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai mute lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feţei și a toracelui.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico-legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.

Ulterior, în cursul zilei de marți, a intervenit decesul persoanei vătamăte.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În cursul zilei de marți, B. D. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri, 11 mai, față de criminal s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.