Începe modernizarea drumului județean Acâș-Mihăieni-Țeghea-Craidorolț

Drumul județean care leagă localitățile Acâș și Craidorolț va fi modernizat și reabilitat. Valoarea investiției este de 16.405.253,19 lei (fără TVA).

Predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor a avut loc astăzi, 11 mai, la Acâș, în prezența președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintelui Riedl Rudolf, a managerului public al județului, Nicolae Bura, preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a autorităților locale din Acâș, respectiv Mihăieni, a constructorilor și proiectanților.

Ofertantul câştigător este SC Drum Construct SRL.

Durata de execuţie este de opt luni, cu o perioadă de garanţie acordată lucrărilor de 36 de luni.

Lungimea toală a tronsonului care urmează a se moderniza este de 11.189 de metri. Valoarea investiției este de 16.405.253,19 lei (fără TVA).

Drumul se va asfalta pe o lățime de șase metri și se vor executa acostamente de un metru pe fiecare parte a drumului.

De asemenea, se vor mai executa șanțuri trapezoidale din beton pe o lungime de 18.460 metri, 64 bucăți de podețe tubulare transversale, 157 de bucăți de podețe tubulare pentru accese la proprietăți, 2.109 metri parapeți metalici, 80 metri ziduri de sprijin, șase intersecții cu drumuri laterale pe lungimea de 15 metri.

drum4

drum1

drum2

drum3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.