Regizoarea Paula Oneț, invitată la „Întâlnire”

Paula Onet

Castelul din Carei va găzdui prima ediție a evenimentului „Întâlnire/Találkozás”, care se va desfășura sub forma unui forum. acțiunea va avea loc miercuri, 18 mai, de la ora 19.00, în Sala Cavalerilor. Invitata evenimentului este regizoarea Paula Oneț.

Fiecare întâlnire va avea în centrul ei un invitat, care va ține un discurs de aproximativ 30 de minute, după care se trece la partea de interacțiune cu publicul: sesiune de întrebări și răspunsuri, opinii, discuții, propuneri.

Primul invitat al „Întâlnirii” este regizoarea careiancă Paula Oneț, care va vorbi pe tema: „Despre studenție, pasiune, călătorii și autocunoaștere, cu exemple din filmografia personal”.

Acest eveniment se va desfășura în limba română, urmând ca întâlnirea din luna iunie să fie prezentată în limba maghiară.

Inspirat din TEDx Talks, Întâlnire/Találkozás este un eveniment care pune în centrul valorilor comunității omul. Locuitorii Careiului sunt oameni care au ceva de spus și care sunt gata să îi asculte pe ceilalți. „Noi vrem să le oferim un spațiu public în care fiecare poate să se manifeste, să își expună grijile sau preocupările, astfel încât comunitatea să fie conștientă de ceea ce se întâmplă în jur și chiar să propună idei pentru soluționarea problemelor”, spun organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.