Inaugurarea Teatrului, respinsă din nou în Consiliul Local

sedinta

Proiectul de hotărâre care prevede alocarea sumei de 150.000 de lei pentru inaugurarea noii clădiri a Teatrului de Nord nu a fost adoptat de consilierii municipali nici în ședința de astăzi, 10 mai. Când s-a ajuns la vot, consilierii UDMR și ALDE s-au abținut, astfel că voturile aleșilor PSD nu au fost suficiente pentru adoptarea proiectului.

În luarea de cuvânt, Maskulik Csaba a declarat că deși este reabilitată și a fost recepționată, noua clădire a teatrului „nu a fost pusă încă în funcțiune, și prin urmare nu se poate organiza niciun spectacol în acel spațiu.

După ședință, primarul Dorel Coica a declarat că „consilierii UDMR au evoluat în sensul că nu au mai votat împotrivă ci s-au abţinut, aşa cum au făcut şi cu mall-ul şi cu toate proiectele importante pentru municipiul Satu Mare. Deci nu doresc practic să inaugurăm acea clădire”.

Primarul a subliniat și faptul că nu era vorba despre nicio inaugurare oficială și că „era vorba despre organizarea unor spectacole de teatru cu ocazia sărbătoririi a 20 de ediţii de la sărbătorirea Zilei municipiului Satu Mare. Nu doresc, nicio problemă”.

Edilul mai spune că proiectul va fi reluat în luna iulie „când sper să nu mai aibă o majoritate. S-au opus absolut, au găsit tot felul de motivaţii, toate autorizaţiile sunt în regulă. Ăştia sunt consilierii UDMR şi aşa au făcut timp de patru ani”.

3 Comentarii la "Inaugurarea Teatrului, respinsă din nou în Consiliul Local"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.