Accident la ieșirea din Satu Mare (Foto)

accident1

accident2

accident3

Un accident de circulație soldat cu o victimă și pagube materiale a avut loc astăzi, 10 mai, pe strada Botizului, la ieșirea din Satu Mare, în apropierea căii ferate. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10.20.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi a declarat pentru Sătmăreanul că „un autoturism a ieșit de pe un drum lateral și nu a acordat prioritate unei alte mașini care circula pe drumul prioritar. Una dintre persoanele implicate în accident a solicitat transportul la UPU”.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că Norbert L. de 25 ani din Satu Mare, aflat la volanul unei autoutilitare marca Dacia pe strada Mioriţa din Botiz, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, la pătrunderea pe DN 19 a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă regulamentar de către Vasile O. de 48 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoutilitarelor şi rănirea uşoară a șoferului care circula pe drumul prioritar. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.