Încep înscrierile în creșele din Satu Mare

crese

În perioada 17-27 mai, copiii pot fi înscriși la creşele din municipiul Satu Mare. Pentru anul şcolar 2016-2017 există un număr de 113 locuri disponibile.

Dosarul de înscriere al copiilor trebuie să cuprindă următoarele documente: cerere tip; copia certificatului de naştere pentru copiii din familie; copia actelor de identitate ale membrilor familiei de provenienţă a copilului; adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali, sau declaraţie pe proprie răspundere şi dovada înregistrării ca plătitor de impozit pe venit la Directia Finanţelor Publice, în cazul exercitării unor profesii liberale; adeverinţă de la unitatea de învăţământ frecventată de către mamă la forma de zi ( dacă este cazul); sentinţă de divorţ/copie certificat de deces (unde este cazul) și un dosar de plastic.

Dosarele vor fi evaluate după următoarele criterii: familie monoparentală; loc de muncă ambii părinţi; numărul de înregistrare al dosarului; criteriile de eligibilitate sunt: domiciliul în municipiul Satu Mare, dovedit cu actele de identitate sau contracte în cazul închirierii unor locuinţe şi vârsta copilului peste 1 an pentru Creşa Mica Sirenă şi peste 1,5 ani pentru restul creşelor.

Cererile se pot ridica de la sediile creşelor sau se pot descărca în format electronic de pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, www.satu-mare.ro, secţiunea Serviciul Public de Asistenţă Socială. Evaluarea dosarelor se va face în perioada 1-17 iunie, selecţia făcându-se pornind de la criteriile de evaluare.

Rezultatele privind evaluarea dosarelor vor fi afişate la sediile creşelor după data de 17 iunie.

În perioada 7-13 septembrie 2016 părinţii ale căror dosare au fost aprobate sunt aşteptaţi la sediile creşelor pentru completarea acestora cu următoarele documente: adeverinţă de la medicul de familie care să certifice că respectivul copil este sănătos clinic şi apt pentru a frecventa colectivitatea; fişa de imunizări pentru copil; aviz epidemiologic copil și examen coproparazitologic şi exudat faringian pentru copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.