Prins în flagrant în timp ce spărgea uşa unui magazin

hot

Un bărbat de 46 de ani din Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru o tentativă de furt. Bărbatul se afla sub restricţiile impuse de măsura controlului judiciar dispusă anterior împotriva lui.

În noaptea de miercuri, 4 spre joi, 5 mai, în jurul orei 01.15, Albert B. de 46 ani din Satu Mare, a fost surprins în flagrant de către patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipale, în timp ce spărgea geamul termopan de la uşa de acces într-un magazin situat pe strada Martirilor Deportaţi din municipiul reședință de județ, încercând să sustragă bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, faţă de bănuitul în cauză a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, întrucât s-a constatat că încălcase restricţiile impuse de controlul judiciar dispus anterior împotriva sa pentru alte fapte penale comise, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 6 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.