Urmăriți general depistaţi la intrarea în țară

politia-frontiera1

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat – la intrarea în țară – doi cetăţeni români, care au de executat pedepse privative de libertate pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Miercuri, 4 mai, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Răzvan A., în vârstă de 30 de ani, din Satu Mare.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional. Pe numele lui Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea și un mandat european de arestare. Sătmăreanul era condamnat la patru ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de aderare la un grup infracțional organizat, rețeaua fiind profilată pe comiterea infracțiunii de furt calificat prin sustragere de bani din ATM-uri.

O jumătate de oră mai târziu, tot în P.T.F. Petea s-a prezentat, pentru a intra în România, Trandafir H., în vârstă de 38 de ani, din Borșa, județul Maramureș.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că maramureșeanul este urmărit general. Pe numele său, Judecătoria Vișeu de Sus emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Trandafir are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Ambele persoane au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.