Încep probele sportive pentru candidații la Poliție

candidati Politie

Începând cu acest week-end, cei peste 9.000 de candidați care doresc să devină polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice. Candidații din județul Satu Mare vor susține această probă în Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, situată în strada Pandurilor nr. 7 din Cluj-Napoca.

În perioada 7—11 mai, cei 9.118 de candidați rămași în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum și cei care sunt reîncadrați ca polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice.

Evaluarea performanței fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m-bărbați și 800 m — femei) la concursul de reîncadrare.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în cinci centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații.

Candidații din Alba, Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj vor susține proba de evaluare a performanței fizice în Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, situată în strada Pandurilor nr. 7 din Cluj-Napoca.

În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).

Pentru a afla ora la care susțin proba sportivă, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române www.politiaromana.ro, începând cu data de 05.05.2016, ora 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.