La mulți ani Sergiu Nistor

Nistor Sergiu

Nistor Sergiu1

Nistor Sergiu2

Nistor Sergiu3

Nistor Sergiu4

La cei 5 anișori ai săi, Sergiu Nistor a reușit să impresioneze o țară întreagă prin prestația sa de la „Românii au talent” (și nu numai). Acum, la ceas aniversar, părinții săi îi transmit un călduros „La Mulți Ani !”, multe reușite și să aibă parte de tot binele din lume.

Muzica populară și dansurile tradiționale l-au acaparat ca un magnet, Sergiu demonstrându-și talentul încă de la primele ore petrecute alături de mentorii Ansamblului „Cununița Năzdrăvană”, Leontina Dorca și Maria Carmen Sas.

Mai mult decât atât, micul dansator din Crucișor, are o parteneră pe măsură, o fetiță de doar trei anișori, Ioana Iuța, alături de care evoluează la diferite evenimente și concursuri din județ, și nu numai. De altfel, cei doi copii sunt cei mai mici membrii din cadrul Ansamblului „Cununița Năzdrăvană”, însă sunt foarte mult apreciați pentru talentul lor de către cele două coordonatoare.

Mămica lui Sergiu, Daniela Nistor, povestește că micuțul are un dar deosebit pentru dans, și cu toate că face parte doar din septembrie anul trecut din Ansamblul „Cununița Năzdrăvană”, acesta a demonstrat că are un talent înăscut pentru dansul popular.

De-a lungul lunilor, Sergiu a participat la mai multe evenimente, fiind totodată, premiat, alături de „Cununița Năzdrăvană”, în cadrul Galei „Primăvara Artelor”, eveniment organizat luna trecută la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Acum la ceas aniversar, când micuțul dansator împlinește 5 anișori, părinții săi îi doresc „să crească mare, sănătos, iar calea pe care a pornit să fie încununată de succes”, desigur, toate acestea însoțite de un călduros „LA MULȚI ANI !”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.