Controale la sălile de jocuri de noroc din Satu Mare

politisti

Oamenii legii din Satu Mare au controlat marți, 3 mai, un număr de 112 săli de jocuri de noroc şi 29 de casierii, fiind aplicate un număr de 63 de amenzi, în valoare totală de 53.300 lei.

Polițiștii au controlat 518 obiective (unități de învățământ, primării, cabinete medicale, muzee și lăcașe de cult care dețin obiecte din patrimoniul național) ocazie cu care au fost aplicate un număr de 22 sancţiuni datorate unor disfuncţionalităţi la sistemele de protecție mecano-fizică și sistemele tehnice de pază și alarmare adoptate de unitățile controlate, în valoare totală de 17.100 lei.

De asemenea, au fost controlate un nr. de 112 săli și incinte de exploatare a jocurilor de noroc și 29 de casierii furnizori de utilităţi, fiind aplicate un număr de 63 de amenzi unităţilor și o sancțiune aplicată prestatorilor serviciilor de securitate în valoare totală de 53.300 lei.

Controalele au fost axate pentru identificarea vulnerabilităţilor obiectivelor controlate, existenţa certificatelor de conformitate pentru spaţiile de depozitare a valorilor monetare (seifuri, case de bani, etc.) precum şi transportul valorilor monetare în condiţii de siguranţă.

Pentru verificarea modului de executare a serviciilor de pază de către personalul societăţilor specializate, au fost controlate puncte de lucru şi obiective ale acestora dar şi societăţi licenţiate în sisteme tehnice de alarmare împotriva efracţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.