„S.O.S. România 76” a vizitat de Paște copiii din Micula

copii

Povestea celor șase copii cu vârste cuprinse între 11 luni și 15 ani, crescuți de mătușă și bunică într-o casă modestă din Micula, nu are cum să nu miște sufletele noastre. Copilașii au rămas orfani de mamă, după ce femeia care le-a dat viață, Maria Goja, a murit în martie, fiind diagnosticată cu cancer.

Pentru a mai aduce un strop de alinare în sufletele acestor copii, în Vinerea Mare (29 aprilie), auzind de acest caz, reprezentanții Asociației „S.O.S România 76” s-au grăbit să ajungă, încărcați de bunătăți, la cei șase copilași, reușind să aducă un zâmbet pe fețele celor mici.

„Este vorba despre șase copii a căror mamă a murit de cancer. În prezent, copiii sunt crescuți de o mătușă și bunica lor. Mătușa are și ea patru copii, care locuiesc și ei între acei pereți. Tatăl a trei dintre cei șase copii orfani locuiește în aceeași casă, iar tatăl celorlalți trei este plecat la muncă în Austria. În Vinerea Mare am fost și noi în Micula și le-am dus alimente, haine, jucării și bani, încercând astfel să le facem viața mai bună”, spune reprezentantul Asociației „S.O.S. România 76” din Oradea, Sorin Cirț.

Cei șase copilași au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea să ducă o viață decentă. Cei care doresc să ajute acești copii sunt rugați să-l sune pe Sorin Cirț de la Asociația „S.O.S. România 76”, la numărul de telefon 0745484809.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.