O nouă tragedie era cât pe ce să aibă loc în centrul orașului

stalp


Un incident ce a avut loc astăzi, 30 aprilie, era cât pe ce să se termine cu o nouă tragedie. Noroc că nu a fost nimeni în locul în care unul dintre stâlpii de susținere a unui balcon s-a prăbușit pe trotuar, astfel că, din fericire, trecătorii s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Chiar dacă nu dăm crezare unor superstiții, se pare că zona Ceasului electric din municipiul Satu Mare atrage în ultima vreme o serie de nenorociri. După accidentul mortal de pe trecerea de pietoni situată în imediata vecinătate a Ceasului electric, și după cel în care, cu câțiva metri mai încolo o femeie a fost lovită de un bolid, astăzi doar Pronia Cerească ne-a ferit de o nouă nenorocire.

În jurul orei 14.00, unul dintre cei trei stâlpi de susținerea a unui balcon vechi s-a prăbușit pur și simplu pe trotuar. Balconul este situat chiar deasupra Brutăriei „Fastus” din Piața Libertății. Deși zona este destul de circulată, în acel moment, din fericire, nu a fost nimeni în acel loc.

De altfel, incidentul nu este singular în urbea noastră. Sunt zone în care tencuiala pică de pe vechile clădiri direct pe trotuare și doar norocul a făcut ca să nu se înregistreze victime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.