Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi urări de Paște

pastele

Paştele este o sărbătoare care se petrece în familie. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile. Astfel, vă oferim cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri prin care să le spuneţi celor dragi PAŞTE FERICIT ŞI HRISTOS A ÎNVIAT!

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit”.

„Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş”.

„Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”.

„Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”.

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”.

„Sfintele sărbători de Paste să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Hristos a Înviat!”.

„Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!”.

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat! Sărbători fericite!”.

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!”.

„Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună”.

„Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet”.

„În Noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

„Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paște Fericit alături de toți cei dragi!”.

„O singură dată pe an este Paștele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primavară și al tău! Paște fericit!”.

„Fie ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!”.

„Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paște Fericit!”.

„Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paște Fericit!”.

„Un iepuraş tare drăgălaş a ieșit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat … și Hristos a Înviat!”.

„Iepuraşul mustăcios e de Paște norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!”.

„Păstrez pentru tine, dragostea mea / O lumânare de la Paște, pe care s-o aprind / De ajutor mereu, oricând, oriunde / S-apropie de tine vreo primejdie rea!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.