Precizări despre teatru din partea primarului Coica

Dorel coica

Prin intermediul unui comunicat de presă, primarul Dorel Coica dă asigurări că instituția pe care o conduce a făcut toate eforturile ca noua clădire a Teatrului de Nord să fie inaugurată printr-un eveniment cultural organizat în cadrul „Zilelor Orașului”. „Din păcate în timpul ședinței, consilierii UDMR și PNL s-au opus realizării acestui eveniment”, spune primarul.

În continuare vă prezentăm integral comunicatul de presă transmis redacției noastre:

”Întrucât lucrările la noua clădire a Teatrului de Nord au fost finalizate, cele două secții, română și maghiară au dorit organizarea unui eveniment de inaugurare la care să participe Televiziunea Română pentru a face un film de promovare a clădirii reabilitate.

Acest eveniment atât de așteptat de sătmărenii iubitori de teatru ar fi inclus patru spectacole programate pentru a marca întoarcerea în sala de spectacole a Teatrului de Nord.
Teatrul Odeon din București, Teatrul din Debrecen, respectiv Teatrul Național Maghiar din Cluj în colaborare cu secția maghiară și secția română a Teatrului de Nord au acceptat să pună pe scena teatrului sătmărean un spectacol.

Din păcate în timpul ședinței, consilierii UDMR și PNL s-au opus realizării acestui eveniment.

Doresc să informez cetățenii acestui municipiu că Primăria a făcut toate demersurile și eforturile posibile pentru ca acest eveniment să aibă loc la sfârșitul lunii mai odată cu sărbătorirea celei de-a XX-a ediții a Zilelor Orașului.

Cei care s-au opus sunt următorii consilieri: Butka Gergely, Fogel Vasile, Kiss Iosif, Magyar Lorand, Masculic Csaba, Nagy Szabolcs, Nits Janos, Szocs Peter, Bancea Valeriu, Feher Doina.

I-am nominalizat pentru ca iubitorii de teatru să le poată mulțumi personal.

Dr. Coica Costel Dorel

Primar al municipiului Satu Mare”.

Un Comentariu la "Precizări despre teatru din partea primarului Coica"

  1. Pingback: Scandalul referitor la inaugurarea teatrului continuă și în Sâmbăta de Paște | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.