Reacția UDMR la cele întâmplate azi în ședința de Consiliu Local

UDMR

Printr-un comunicat de presă primit astăzi, 28 aprilie, pe adresa redacției noastre, UDMR reacționează la cele întâmplate azi în Consiliul Local Satu Mare. În urma unor schimb de replici între primarul Dorel Coica și consilierii UDMR, aceștia din urmă au părăsit ședința.

În continuare vă prezentăm integral, comunicatul de presă primit din partea UDMR:

„La ședința de astăzi a Consiliului local circul balcanic orchestrat de primarul PSD a luat locul discuțiilor civilizate și raționale. Coica a adus amenințări și atacuri la persoană la adresa consilierilor UDMR și PNL, încălcând flagrant regulamentul de funcționare a Consiliului local, a bunului simț în general.

Comportamentul primarului s-a radicalizat, devenind insuportabil într-un mediu civilizat, atunci când consilierii UDMR au atras atenția publicului la „realizările” infime a conducerii actuale a municipiului în domeniul investitițiilor și dezvoltării urbane. Am dorit să aflăm de la Coica, de ce doar 12% au fost realizate din investițiile bugetate pentru dezvoltarea orașului?

Primarul PSD în loc de răspuns și argumente, a încercat în mod repetat să blocheze activitatea consiliului cu amenințări, jigniri și atacuri la persoană.

Atacurile au fost amplificate, atunci când consilierii UDMR și PNL au blocat intenția primarului PSD de a folosi banii publici pentru propria campanie din luna mai.

Grupul UDMR nu acceptă comportamentul lui Coica, care nu este demn de sătmăreni și de un primar de Sătmar. Echipa UDMR lucrează în continuare în interesul comunității și a tuturor locuitorilor din municipiu, dar nu putem fi părtași în utilizarea banilor publici în scopuri electorale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.