Carne expirată în magazinele din județul Satu Mare

carne

Premergător Sărbătorilor Pascale, oamenii legii, împreună cu reprezentanți ai DSVSA, DSP și OPC au efectuat o serie de controale în magazinele alimentare dar și în pieţele din județul Satu Mare. În urma acestor verificări, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate fiind de peste 4.500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 500 de lei, deţinute ilegal în vederea comercializării.

Pe raza municipiului Satu Mare și în zona Negreşti-Oaş au acţionat echipe mixte, care au verificat respectarea legalităţii în domeniu, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.400 de lei şi s-au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei.

La una din societăţile de profil controlate, aflată pe raza comunei Gherţa Mică a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea de 31 kg de carne, care avea termenul de valabilitate expirat. Pe lângă sancţiunea contravenţională aplicată, ca măsură complementară a fost dispusă şi confiscarea mărfii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.