Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris (D), asculta discursul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (S), in timpul conferintei de presa "Sclavie Moderna: Impactul la nivel european al traficului de persoane in vederea exploatarii prin munca” organizata de ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Misiunea in Romania a Organizatiei Internationale pentru Migratie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, joi, 11 octombrie 2012. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris (D), asculta discursul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (S), in timpul conferintei de presa “Sclavie Moderna: Impactul la nivel european al traficului de persoane in vederea exploatarii prin munca” organizata de ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Misiunea in Romania a Organizatiei Internationale pentru Migratie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, joi, 11 octombrie 2012. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Comitetul Executiv al PSD a decis astăzi, 27 aprilie, excluderea din Partidul Social Democrat al lui Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

În urma acestei decizii, ar urma ca social-democrații să-i retragă și sprijinul politic pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Potrivit unor surse, propunerea de excludere din partid a fost făcută de Lia-Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu și Cătălin Rădulescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.