Cum explică Nicolae Bura plecarea sa din PSD

ALDE

Noul membru ALDE Satu Mare, Nicolae Bura, a fost prezentat astăzi, 27 aprilie, în mod oficial, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul formațiunii politice. Președintele Organizației Municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, i-a mulțumit managerului public al județului că s-a alăturat echipei Alianței Liberalilor și Democraților Europeni.

Ștef a subliniat și faptul că Nicolae Bura ocupă locul 6 pe lista propusă de ALDE pentru viitorul Consiliu Județean.

În luarea de cuvânt, Bura a explicat motivele pentru care a ales să se alăture acestei formațiuni politice, asigurându-l pe Adrian Ștef că va pune umărul la câștigarea alegerilor locale.

„Evoluția lucrurilor în Partidul Social Democrat în ultima perioadă de timp, atât la nivel național cât și la nivel județean m-au dezamăgit, și atunci am considerat că nu mai corespund idealurile mele, gândirea mea cu ceea ce se întâmplă. Drept dovadă că, am căzut de acord cu foștii mei colegi din Partidul Social Democrat, fără să ne supărăm, că aceasta este cea mai bună variantă pentru mine. Regret pe de o parte că am plecat din Partidul Social Democrat pentru că am acolo datorită anilor petrecuți, o serie de prieteni, oameni cunoscuți atât la nivel județean cât și la nivel național, dar asta e, uneori trebuie să te desparți de cei în mijlocul cărora te simți bine”, a declarat Bura.

Acesta spune că deși a avut oferte din partea mai multor formațiuni politice a ales să se orienteze către ALDE „pentru că, după părerea mea, este sau se constituie într-o formațiune modernă, cu o gândire social-liberală, care după părerea mea este ideologia și doctrina viitorului”.

Totodată, Bura spune că ALDE va face o campanie electorală constructivă, și nu una distructivă „așa cum trebuie să se comporte o formațiune politică modernă”.

În luarea de cuvânt Adrian Ștef a subliniat faptul că ALDE a depus cu succes listele cu candidații pentru Consiliul Județean, Consiliul Municipiului Satu Mare dar și pentru consiliile locale și primăriile din 58 de localități.

Pe lista de consilieri județeni propuși de ALDE se regăsesc: Adrian Ștef, Pinter Jozsef, Dăliana Lazăr, Claudiu Sulea, Cosmin Bota, Nicolae Bura, Radu Roman și Gheorghe Strâmb.

2 Comentarii la "Cum explică Nicolae Bura plecarea sa din PSD"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.