PSD Satu Mare și-a prezentat lista de candidați la Consiliul Local

Consilieri PSD

PSD

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 26 aprilie la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica a prezentat echipa de consilieri pe care Partidul Social Democrat îi propune pentru viitorul Consiliu Local al municipiului reședință de județ.

Lista este deschisă de primarul Dorel Coica, acesta fiind urmat de actualul viceprimar Radu Roca.

„Îl avem pe listă pe domnul Sumlaș Silviu, un avocat cunoscut, un om de succes. Dânsul se va ocupa de Comisia juridică. În felul acesta vom avea un consilier care va conduce Comisia juridică, un foarte bun specialist. Am avut insatisfacția, sau să spun, neșansa ca timp de patru ani președintele Comisiei juridice să fie domnul Bancea care împreună cu UDMR-ul au stopat toate proiectele importante pe care noi am vrut să le propunem pentru municipiul Satu Mare. Vedeți că nici PNL-ul nu l-a mai dorit pe domnul Bancea pe lista lor. Noi i-am propus domnului Bancea ca în contextul în care ajunge Kereskenyi primar să-l luăm la noi în echipă să stopeze toate proiectele lui Kereskenyi. Cred că e foarte bun la chestii de genul ăsta. Domnul Bancea a fost cel mai slab consilier pe care l-am întâlnit eu în ultimii opt ani. I-am spus-o și în față, i-o spun și acum la sfârșit de mandat. Sunt convins că Silviu Sumlaș va face un lucru foarte bun, va fi un foarte bun președinte de Comisie juridică și sunt convins că municipiul va progresa”, a declarat primarul Dorel Coica.

Edilul a subliniat faptul că pe lista propusă dePSD se regăsesc foarte mulți tineri. „Organizația noastră este singura de altfel dintre toate partidele care respectă regula: tineri și femei pe liste, pe locuri eligibile”, spune Dorel Coica.

Dintre tinerii aflați pe lista propusă de PSD pentru viitorul Consiliu Local se află Adrian Micle, Manuela Rogoz dar și Ciprian Crăciun.

„Sunt foarte bucuros și mândru în același timp de faptul că PSD a înțeles să susțină, la propunerea tineretului social-democrat, trei tineri pentru Consiliul Local, pe locuri eligibile. E vorba de Adrian Micle, Manuela Rogoz și de Ciprian Crăciun care credem noi că vor face parte din Consiliul Local din iunie începând”, a declarat președintele Organizației Municipale de tineret a PSD Satu Mare, Ionuț Bujor.

Pe lista propusă de PSD se află și: Octavian Ardelean, care candidează pentru un nou mandat în Consiliul Local; chirurgul Dumitru Fanea; directoarea economică de la ADP, Eniko Glodean; directoarea Școlii „Mircea Eliade”, Mariana Sălăjan; Mihai Ciorba; Alina Fulga Pop și Radu Sângeorzan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.