Nicolae Bura s-a înscris în ALDE

nicolae-bura

Managerul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura, unul dintre cei mai vechi membrii ai PSD Satu Mare, s-a înscris în ALDE. Informația cu privire la trecerea  acestuia la Alianța Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE) a fost întărită și de președintele Organizației Municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ștef.

„Discuția asta am purtat-o de mai multe zile, iar în cursul zilei de astăzi (26 aprilie) s-a și concretizat. Azi am făcut și câteva modificări la liste. Astfel, domnul Bura se află pe prima poziția pe lista propusă de ALDE pentru Consiliul Local Negrești-Oaș și locul 6 pe lista pentru Consiliul Județean”, ne-a declarat Adrian Ștef.

Despre trecerea sa la ALDE, Nicolae Bura spune că „cu regret, după un număr lung de ani, ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în Partidul Social Democrat, atât la nivel național cât și la nivelul Organizației Județene, m-a determinat să renunț la activitatea mea în cadrul PSD, îndreptându-mă spre o altă formațiune politică, cu principii mult mai sănătoase”.

Candidatul ALDE la Primăria Negrești-Oaș este actualul viceprimar al orașului, Ioan Cicio.

Nicolae Bura a fost, timp de mai multe mandate, primarul orașului Negrești-Oaș, acesta fiind susținut de PSD. În 2012 a candidat pentru Camera Deputaților, din partea USL, în Colegiul 1 Țara Oașului.

 

2 Comentarii la "Nicolae Bura s-a înscris în ALDE"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.