Copil de 13 ani, accidentat pe Drumul Careiului

copil accidentat

Un copil de 13 ani a ajuns astăzi, 26 aprilie în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, pe Drumul Careiului din Satu Mare. Din informațiile pe care le avem la această oră (14.50), copilul a suferit o fractură la nivelul oaselor feței. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian, victima va fi transportată la Secția de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Clinicii de Pediatrie din Cluj-Napoca. 

În momentul producerii accidentului, copilul circula cu bicicleta. Accidentul a avut loc în zona sensului giratoriu de la Hotel „Dana”.

Copilul a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 58 de ani, Iosif B., din localitatea Dara. În urma impactului copilul a fost rănit destul de grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi „este vorba despre un copil de 13 ani care se deplasa cu bicicleta. Acesta venea dinspre Vetiș spre Satu Mare, a efectuat fără să se asigure o manevră de viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism, care în acel moment se afla în depăşirea bicicletei. Victima a fost dusă la spital pentru investigații”.

Constantin Demian spune că din primele investigații reiese că minorul a suferit o fractură la nivelul oaselor feței. Copilul va fi transportat cu ambulața la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.