Cele mai bune fotografii de la premiile „Sony World Photography Awards” 2016 (Foto)

Competiţia celor mai buni fotografi din lume a atras în acest an un număr record de înscrieri (230.103), dar au fost doar 14 câştigători şi finalişti la categoriile profesionale. La competiție a participat și fotograful negreștean Remus Țiplea. Creațiile sale din seria „Ciurdarii satului” pot fi admirate în perioada 22 aprilie-8 mai în cadrul „Sony World Photography”, organizată în Londra. Totodată, fotografiile acestuia vor fi publicate și în catalogul oficial al competiției.

La concursul din acest an, fotojurnalistul iranian Asghar Khamseh a fost numit „L’Iris d’Or Photographer”. Kevin Frayer, din Canada, a devenit primul fotograf care a câştigat la două categorii profesionale în acelaşi an: „Environment” (Mediul înconjurător) şi „People” (Oameni), în timp ce Sam Delaware, din Maine (SUA), în vârstă de 18 ani, a câştigat premiul „Young Photographer of the Year” (Cel mai tânăr fotograf al anului).

Printre câştigători se numără fotografii francezi Amelie Labourdette şi Julien Mauve, la categoriile „Arhitectură şi Concept”, Angelos Tzortzinis din Grecia pentru seria de fotografii în care este imortalizată criza refugiaţilor şi italianul Marcello Bonfanti, premiat pentru portretele supravieţuitorilor virusului ebola.

Expoziţia fotografiilor câştigătoare a premiilor „Sony World Photography” va avea loc în Londra, în perioada 22 aprilie – 8 mai.

Enchanted Bamboo Lights

Foto2

Foto3

Foto4

Foto5

foto6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.