Scandaluri, bătăi și plăgi tăiate, în week-end, la Satu Mare

Bataie

În zilele de sâmbătă, 23 și duminică, 24 aprilie, ambulanțierii sătmăreni au intervenit să acorde prim-ajutor în mai multe cazuri de agresiuni. Victimele s-au ales cu plăgi tăiate și contuzii. În toate cazurile, ambulanțierii au fost însoțiți de polițiști.

Astfel, sâmbătă, ambulanța a fost solicitată la un număr de trei agresiuni. Prima a avut loc în Stâna, unde o persoană a suferit un traumatism cranio-cerebral acut (TCCA). A doua agresiune a avut loc pe strada Grigore Ureche din Satu Mare, unde victima, pe lângă TCCA s-a ales și cu o plagă tăiată supraorbital drept. În al treilea caz, petrecut pe strada Aurel Vlaicu, ambulanțierii au intervenit în cazul unei contuzii oculare și epistaxis (hemoragie nazală).

„Duminică am fost solicitați la alte trei agresiuni în Satu Mare. Prima a avut loc pe Bulevardul Lucian Blaga, unde a fost vorba despre o plagă înțepată și o tăietură la nivel latero-cervical stâng și stare de ebrietate. În al doilea caz s-a intervenit pe strada Iuliu Maniu, unde medicii au găsit o victimă cu contuzie de genunchi stâng și hemitorace drept și stare de ebrietate. Iar al treilea caz pe strada Fântânele, unde a fost vorba despre un traumatism cranio-facial, plagă contuză și tăiată cu sticla în zona ochiului drept, o plagă occipitală și o plagă tăiată la nivelul degetului trei al mâinii drepte”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Toate cazurile sunt deja în atenția polițiștilor care au fost de față la fiecare dintre aceste intervenții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.