Kereskenyi Gabor și-a depus candidatura pentru funcția de primar (Foto)

Deputatul Kereskenyi Gabor și-a depus astăzi, 25 aprilie, candidatura din partea UDMR pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. La Biroul Electoral de Circumscripție acesta a fost însoțit de președintele Organizației Județene a UDMR, senatorul Pataki Csaba, deputatul Erdei D. Istvan, fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, consilieri locali, reprezentanți ai FDG și Partidului Civic Maghiar.

Tot astăzi, UDMR-ul a depus și lista de propuneri cu candidații Uniunii pentru viitorul Consiliu Local.

„Am depus astăzi candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1, atât pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare cât și lista cu candidații pentru Consiliul Local. Considerăm acest moment un prim pas important pentru normalizarea situației în orașul nostru. Vreau să subliniez faptul că am avut 7.200 de susținători, 7.200 de semnături de susținere, aproape cât au avut ceilalți contracandidați în total. Acest fapt înseamnă că avem alături de noi o susținere din partea societății sătmărene, avem o susținere din partea sătmărenilor și această susținere ne dă putere în continuare în această campanie. Mă bucur că am alături de mine o echipă redutabilă, puternică. Avem alături de noi FDG-ul, avem de partea noastră Partidul Civic Maghiar. Vreau să vă spun că așa cum se vede și de pe lista de consilieri, propunerile noastre pentru Consiliul Local, având în vedere profesia și ocupația candidaților, pot să afirm fără doar și poate că avem cea mai profesionistă echipă care vine din 6 iunie în sprijinul locuitorilor municipiului Satu Mare”, a declarat Kereskenyi Gabor.

În continuare vă prezentăm ordinea primelor 15 nume propuse pe lista UDMR pentru viitorul Consiliu Local: 1. Kereskenyi Gabor; 2. Ștefan Ressler, 3. Magyar Lorand; 4. Maskulik Csaba; 5. Szocs Peter; 6. Butka Gergely; 7. Tiberiu Gunthner; 8. Szejke Ottilia; 9. Iosif Kiss; 10. Zsok Janos Csaba; 11. Ștefan Gati; 12. Zazula Bela; 13. Ștefan Bertici; 14. Robert Maurer și 15. Ștefan Mureșan.

Kereskenyi

Kereskenyi Gabor

UDMR1

UDMR2

Un Comentariu la "Kereskenyi Gabor și-a depus candidatura pentru funcția de primar (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.