Aurelia Fedorca, cel mai bun primar de oraș din Regiunea de Nord-Vest

Edilul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a fost distinsă cu premiul de „Cel mai bun primar de oraș din Regiunea de Nord-Vest”, în cadrul Galei „Administrația Publică Locală la Înălțime”, eveniment ce a avut loc sâmbătă, 23 aprilie, la Sibiu.

„Sâmbătă seara, la Sibiu, am avut onoarea să urc pe scena Galei „Administraţia Publică Locală la Înălţime”, unde mi-a fost acordat premiul de „Cel mai bun primar de oraș din Regiunea Nord-Vest”, un premiu pe care l-am primit în mod special pentru Centrul Multicultural Negrești-Oaș, pe care îl construim acum.

Centrul Multicultural este proiectul meu de suflet pentru Negrești-Oaș, dar dedic acest premiu tuturor negreștenilor, de acasă și de pretutindeni, care au îndrăznit să viseze timp de 25 de ani că în orașul nostru este posibil să avem un Centru Multicultural modern, o clădire simbol pentru capitala Țării Oașului, un loc de întâlnire a tuturor generațiilor de negreșteni. A fost o onoare pentru mine să mă aflu pe scena unei gale care crează competiție și pune în valoare proiectele pe care le derulăm în comunitățile noastre”, a declarat Aurelia Fedorca.

Aurelia Fedorca

Aurelia Fedorca1

Negresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.