Adelin Ghiarfaș și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare (Foto)

Adelin Ghiarfaș de la PNȚCD și-a depus astăzi, 25 aprilie, candidatura la Primăria municipiului Satu Mare. La Biroul Electoral de Circumscripție acesta a fost însoțit de reprezentanți ai formațiunii politice din partea căreia candidează, dar și de către familie.

„Intenția mea de a candida la Primăria municipiului Satu Mare a venit în mod neașteptat. Îmi doresc să se schimbe ceva în municipiul Satu Mare după 26 de ani. Îmi doresc ca sătmărenii să aibă o alternativă reală la ceea ce s-a anunțat până acuma ca și candidaturi la Primăria municipiului Satu Mare. Îmi doresc un oraș civilizat, un oraș care să se dezvolte, un oraș care să fie o bază puternică de plecare pentru copiii noștri”, a declarat Adelin Ghiarfaș.

Referitor la lista cu candidaturile pentru Consiliul Local, Ghiarfaș spune că „avem o listă de consilieri care cuprinde toate categoriile de profesii, de la medici veterinari, economiști, directori de unități economice mari în Satu Mare. Adică, toată paleta de categorii sociale”.

Pe primele poziții pe lista propusă de PNȚCD pentru Consiliul Local Satu Mare se află: Adelin Ghiarfaș, Ioan Nistor, Ovidiu Bolocan, Gheorghe Cora și Vasile-Florin Popovici.

Adelin Ghiarfas

Ghiarfas1

Ghiarfas2

Un Comentariu la "Adelin Ghiarfaș și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.